Dagelijks Woord

Meer over Gemeenteleven

Taartenactie

Taartenactie voorjaarsmarkt 2023

Evenals vorig jaar wordt de voorjaarsmarkt bij de Burgkerk dit jaar weer georganiseerd. Dit jaar vindt deze plaats op D.V. zaterdag 13 mei. De voorbereidingen zijn in volle gang en de aanmeldingen van standhouders en vrijwilligers verloopt voorspoedig. We hebben nog wat ruimte beschikbaar, dus opgeven kan nog!
Na de vele bestellingen van vorig jaar is het ook dit jaar weer mogelijk om taart te bestellen die tijdens de voorjaarsmarkt opgehaald kunnen worden. Er is altijd wel een goede reden te bedenken om een taart in huis te hebben. Voor moederdag op 14 mei, gewoon omdat het lekker is, of om een appeltaart in de vriezer te hebben voor als er onverwacht visite komt. Hopelijk wilt u ook dit jaar weer op deze manier een bijdrage leveren.
De volgende taarten zijn beschikbaar:

- Aardbeibavaroise € 14,-
- Zwitserse room € 13,-
- Appeltaart € 13,-

U kunt uw bestelling plaatsen via het onderstaand bestelformulier, of per e-mail of telefoon bij Arjan van Egdom (arjanvanegdom@gmail.com, 06-22675169). Wij zorgen er dan voor dat de taarten klaar liggen tijdens de voorjaarsmarkt. De taarten kunnen daar contact of per pin worden betaald.

Klik het aantal taarten aan wat u wilt bestellen (meerdere soorten mogelijk).
Zwitserse Room € 13 per stuk
1 taart € 13 2 taarten € 26 3 taarten € 39
Aardbeibavaroise € 14 per stuk
1 taart € 14 2 taarten € 28 3 taarten € 42
Appeltaart € 13 per stuk
1 taart € 13 2 taarten € 26 3 taarten € 39

  • © hersteld hervormde kerk 2023

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit