Dagelijks Woord

Meer over Gemeenteleven

Brugkerkkoor Hallelujah

 

Welkom!

Hartelijk welkom op de webpagina van het brugkerkkoor Hallelujah.

 

Hallelujah betekent ‘prijst God’ en ‘lofprijzing’. Samen de Heere loven in het midden van de gemeente door psalmen, lofzangen en geestelijke, bijbelgetrouwe liederen te zingen en op deze manier het rijke evangelie van Gods genade en liefde op muzikale wijze te verkondigen.

 

Het brugkerkkoor Hallelujah is opgericht in maart 2022 en bestaat op dit moment uit zo’n 25 enthousiaste zangers. Brugkerkkoor Hallelujah komt voort uit de Hersteld Hervormde Gemeente van Veenendaal, maar is een zelfstandig koor en staat open voor zangers uit andere kerkverbanden. Het koor stimuleert een samenbindende factor binnen de gemeente. Willem Flink is de dirigent van het koor. Op dit moment wordt er één keer in de 3 weken op de woensdagavond gerepeteerd in de Brugkerk, Kanaalweg 18 te Veenendaal.

 

We zijn blij en dankbaar met het aantal leden, maar er is altijd ruimte voor nog meer leden! Kom gerust een keer vrijblijvend kijken, meezingen en sfeer proeven tijdens een repetitieavond. Repeteren staat natuurlijk centraal, maar we hechten ook waarde aan onderlinge verbondenheid. Voor verdere informatie en/of aanmelden, mail naar brugkerkkoor@gmail.com.

 

Concerten

Het brugkerkkoor Hallelujah geeft gemiddeld drie concerten per jaar. Met de opbrengst van een concert proberen we een goed doel te steunen. Medewerking aan concerten gebeurt op uitnodiging of brugkerkkoor Hallelujah organiseert zelf een concert in samenwerking met een of meerdere stichting(en). Wilt u ons koor uitnodigen voor een concert, mail dan naar brugkerkkoor@gmail.com.

 

Agenda repetitieavonden

 

  • © hersteld hervormde kerk 2023

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit