Dagelijks Woord

Gemeentedag 2023

Op zaterdag 30 september is iedereen weer welkom in het Ichthus voor de gemeentedag 2023!

30 sep2023

U bent op zaterdag 30 september vanaf 15.00 uur van harte welkom in het Ichthus College. U wordt ontvangen met koffie, thee, limonade en wat lekkers en is er tijd voor ontmoeting. Rond 16.00 uur zal er een presentatie zijn. Voor de kleine kinderen is er een springkussen en een knutselhoek, en voor de jongeren is er een gymzaal beschikbaar. Dus neem je sportkleding mee.

Om 17.00 uur wordt de maaltijd geopend waarna we kunnen genieten van een heerlijke barbecue. Rond 19.00 uur wordt de gemeentedag afgesloten met samenzang.

Voor deelname aan de barbecue is opgave vooraf noodzakelijk. Dit kan door het formulier op de website www.hhveenendaal.nl in te vullen. U kunt zich tot uiterlijk dinsdag 26 september opgeven voor de barbecue.

Er is nog hulp nodig voor bij het springkussen, in de gymzaal en in de keuken. U/jij kunt zich hiervoor ook opgeven via het aanmeldformulier op de website. Je krijgt bericht wanneer je hulp nodig is.

Deelname aan de gemeentedag is gratis maar kunt en wilt u iets bijdragen dan is uw gift welkom. In de komende kerkbode leest hier meer over.

Wij hopen en rekenen op uw en jouw komst!

Aanmelden kan via deze link: https://forms.gle/p2taDRaE76Z7N8dY8 of telefonisch: 06 - 40 54 65 23

Hartelijke groet, Commissie Gemeentedag

  • © hersteld hervormde kerk 2023

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit