Dagelijks Woord

Meer over Welkom

Actiedag 3 juli

01 juni 2021

Doe mee met de actiedag van 3 juli … Ontbijt, markt & taart!

Op DV 3 juli organiseert de zendingscommissie een actiedag om u de mogelijkheid te geven om bij te dragen aan het werk van Steveline onder (vluchteling)kinderen. De actiedag bestaat uit drie onderdelen.

Trakteer jezelf of verras een ander met een heerlijk vers ontbijt!

Rijkelijk ontbijt met onder andere een croissant, een harde bol, beleg, een gekookt ei en Jus d’orange!

Inclusief leesvoer en door grote doos geschikt voor ontbijt op bed.

Elk ontbijt wordt daarnaast voorzien van een bon voor een koffie, thee of fris op de actiemarkt. In de kinderpakketten zit een bon voor een lekkernij bij de snoepkraam...

Prijzen:
€ 9,50 ontbijt voor volwassene
€ 4,50 kinderontbijt

Bij u thuis bezorgd tussen 07:30 en 08:15 (Blok 1) of 08:15 en 09:00 (Blok 2)

Bestellen kan voor 29 juni via het bestelformulier of via 06-40220958

Doe uw boodschappen op de markt en ontmoet elkaar!

Op de actiedag is er een op het plein achter de kerk een markt van 10.00 tot 12:30. U kunt daar terecht voor verschillende artikelen zoals: sieraden, kaarten, taarten, speelgoed, snoep, kaas en tuin- en woondecoratie. Het ontvangen van mooie kiekjes door een fotoshoot zit ook bij de mogelijkheden!

Daarnaast is er een terras waar drinken en zelf gemaakte cake wordt geserveerd.

Bestel één, twee, drie of vier taarten!

Wees maar eerlijk. Soms is er gewoon even niets lekkerder dan een taart. Helemaal geweldig is het als je met het bestellen ook nog het werk van Steveline steunt.

Bestellen kan voor 29 juni via hetzelfde bestelformulier als van de ontbijtactie of via 06-40220958. U kunt de taarten ophalen op de actiemarkt van 3 juli.

Er is de keuze uit vier taarten:

Appeltaart
Deze wener appeltaart met verse appelparten wordt verrijkt met ambachtelijk kaneel.

Zwitserse room
Deze verse roomboter wenertaart wordt gevuld met een vleugje frambozen-bessenjam en zwitserse room, waarna de taart afgewerkt wordt met pure chocolade, krokant gesuikerde hazelnootstukjes en poedersuiker.

Aardbeibavaroisetaart
Deze taart is vers gemaakt van een roomboter wenerbodem met zwitserse room, een laagje cake en een luchtige bavaroise van vers gepureerde aardbeien. Feestelijk afgewerkt met rozetten slagroom en verse aardbei.

Slagroomtaart
Deze verse, heerlijke zachte caketaart wordt gevuld met een laagje frambozen-bessenjam en een laag slagroom, waarna de taart rijkelijk afgewerkt wordt met slagroom, stukjes fruit en chocolaatjes.

 

 

  • © hersteld hervormde kerk 2022